Verwerking van persoons gegevens

De vereniging Nederlandse Autoped Federatie heeft een verwerkingsregister voor de persoonlijke gegevens. Dit is een vereiste vanwege de Algemene Gegevens Verordening sinds mei 2018. In het register staat welke gegevens we van je hebben, wat we ermee doen en hoe we ze veilig bewaren.

Wil je het register inzien? Dan stuur je als NAF lid een verzoek naar het secretariaat. Wil je je eigen gegevens inzien? Dan stuur je eveneens een verzoek naar de secretaris.

Onder de gegevens vallen ook de foto’s die we publiceren in onze media. Voor niet geposeerde foto’s in de openbare ruimte geldt de verordening niet. Die mogen zonder toestemming gebruikt worden. Voor de geposeerde foto’s en foto’s op een particulier terrein vraagt de organisatie om toestemming. Dat kan bijvoorbeeld bij inschrijven voor een wedstrijd op een wielerbaan. Door in te schrijven verklaar je meteen dat je instemt met publicatie van foto’s van het evenement. Dit moet je wel duidelijk kunnen lezen als je je inschrijft. Of duidelijk zijn voor de wettelijke vertegenwoordiger van een minderjarige.

Het algemeen bestuur