Stepteam IJsselstein in beeld

Wat leuk dat wij ons kleine stepteam mogen voorstellen aan jullie. Stepteam IJsselstein is opgericht in februari 2012 en ons team bestaat op dit moment uit vier enthousiaste steppers.

Op woensdag doen wij een trainingsrondje en op de zondagochtend gaan wij vaak wat verder. De afstanden variëren van 10 kilometer tot 40 kilometer. Dit is afhankelijk van het weer en wordt onderling overlegd. We houden rekening met iemand die op dat moment misschien wat minder fit is. Tussendoor stoppen wij, vooral in de zomer, regelmatig voor een ijsje of wat te drinken en na de steptochtjes drinken wij gezamenlijk koffie/thee met een lekkere koek bij een teamlid thuis.

Wij steppen voornamelijk in en rondom IJsselstein maar doen af en toe ook mee met een tocht van andere stepteams. Op maandag tweede Paasdag volgend jaar organiseren wij onze eigen steptocht: De Poldertocht. Een mooie tocht van circa 25 kilometer door IJsselstein en omgeving langs weilanden en polders. Wij hopen op een grote opkomst en nodigen hierbij alle steppers uit om deze tocht mee te steppen!

Via een Whatsappgroep houden wij onderling contact. Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina: Step Team IJsselstein.

Ons team heeft al een paar keer een valpartij meegemaakt en wij zien de noodzaak van een helm zeker in. Dus wij hanteren een helmplicht.

Wij proberen de stepsport ook te promoten en nieuwe leden erbij te krijgen, maar helaas is de animo hier in IJsselstein niet groot. Maar wij geven niet op en proberen iedereen enthousiast te krijgen een keer mee te steppen zodat ze kunnen ervaren hoe leuk en gezond het steppen eigenlijk is.

Kortom; wij zijn een gezellige, enthousiaste stepgroep waarbij gezelligheid en sportiviteit samen komen. Mocht je een keer mee willen steppen dan ben je altijd welkom om een keer mee te doen!

Tot stepziens!

Stepteam IJsselstein