Stepteam aan het woord

In het Gooi wordt fanatiek gestept!

In 6 jaar tijd is steppen bij FitKick een alom bekende sport geworden in ’t Gooi. Na een introductie periode is het stepvirus aangeslagen. Onze leus is ook inmiddels ”heel Bussum stept”.

In de wintermaanden wordt er drie keer per week gestept. In de lente/zomer/herfst wordt het drukker en gaan we vier of vijf keer per week een mooie route maken.

FitKick is een actieve sport stepclub. Naast genieten van de routes, werken wij aan de conditie en doen wij ook extra kracht oefeningen tussendoor. Heel leuk om te zien hoe snel de conditie van de steppers vooruit gaat. Naast sportief bezig zijn, ontstaan er ook mooie vriendschappen tussen de steppers, sporten bij een gezellige toegankelijke club verbindt.

We steppen ook mooie tourtochten. Jaarlijks steppen wij van Amsterdam naar Bussum zo’n 35 km. Deze tocht is inmiddels een klassieker. Maandelijks wordt er een speciale route georganiseerd. Een langere route van ongeveer 25 km met koffiestop, of wij verlaten de regio en steppen een mooie route elders in het land.

De meeste steppers bij FitKick zijn dames. Dit jaar hopen wij ook wat meer mannen enthousiast te maken voor deze fijne sport. Wil je ook eens op pad in het prachtige Gooi? Check www.fitkick.nl voor data en mogelijkheden.