Europese Kampioenschappen Račice 2019

Het Europeeskampioenschap steppen komt er weer aan. Dit jaar zal dit evenement gehouden worden in Racice (Tsjechië) tijdens het Kickfest 2019.

Als overkoepelende organisatie hopen wij dat zoveel mogelijk Nederlanders deel zullen nemen om Nederland te vertegenwoordigen, en om titels te veroveren/ te behouden. Het Europeeskampioenschap duurt drie dagen van vrijdag (26-07-2019)  tot en met zondag (28-07-2019).

Op vrijdag is de sprint, zaterdag wordt het criterium gereden en op zondag wordt de duurrace gereden. Op donderdag avond is er al een mogelijkheid om de startnummers op te halen. (Bijlage: het programma van de Tsjechische organisatie in het Nederlands)

Inschrijven is voor dit evenement wel een vereiste, dit kunje doen via de officiële website (http://www.kickfest.cz/kickfest-2019-en/) van de organiserende partij.

Via deze link (https://www.sportt.cz/races/all#) kun je je inschrijven voor de wedstrijden. Als je op de link klikt, en dan de tweede wedstrijd van boven (Kickfest 2019 – European footbike championships RAČICE).

Onder aan de pagina kun je het programma van de Tsjechische organisatie in het Nederlands vinden.

Wij wensen iedereen die mee doet aan het EK heel veel succes en plezier.

Met vriendelijke groet,

De wedstrijdcommissie en overig bestuur