Estafetteteams EK Oostenrijk

Het EK Oostenrijk staat voor de deur! Van 18-20 augustus wordt het EK gereden in de buurt van Salzburg.

Tijdens het EK worden er sprintwedstrijden, een criterium, een marathon en een estafette gereden. De teams voor de estafette worden samengesteld door de wedstrijdcommissie op donderdag 3 augustus. Als je mee wilt doen aan de estafette, geef dit dan uiterlijk 2 augustus door aan de wedstrijdcommissie (wedstrijden@autoped.nl). Mensen die pas daarna doorgeven dat ze de estafette willen rijden, worden in een laatste team geplaatst of kunnen misschien helemaal geen estafette rijden. Geef het dus op tijd door!

Verder vragen we aan alle Nederlandse deelnemers van het EK of ze aan de wedstrijdcommissie willen doorgeven dat ze mee doen. De wedstrijdcommissie stuurt ter zijner tijd nog een mail met informatie over het EK.

Vergeet ook niet om je in te schrijven! De goedkopere inschrijving van €80,00 sluit op 31 juli. Daarna kan er t/m 16 augustus ingeschreven worden tegen het hogere inschrijfgeld van €95,00. Voor deelnemers die in 2002 of later zijn geboren is het inschrijfgeld goedkoper. T/m 31 juli zijn de kosten voor hen €25,00 en daarna €35,00.

Kijk op de website van het EK  voor meer informatie en voor inschrijven.