cursus basis stepinstructeur

Op een step staan en een poosje rijden kunnen we allemaal. Vele steppers gebruiken daarvoor een zelfgeleerde steptechniek. Maar dat is nog wat anders dan andere mensen een goede basis van het steppen aanleren.

De NAF heeft daarom het initiatief genomen voor een cursus.  Trainingsdeskundige Bert Poelman en step’goeroe’ Mario Reijne bogen zich over de opzet van de NAF-cursus basis-stepinstructeur. Wat zijn daarin de goede en minder goede technieken; hoe step je het meest ontspannen; hoe draag je je stepkennis goed over en wat moet je daarvoor kunnen en weten?

De cursus staat open voor inschrijving. Er komt eerst een intakedag op 20 maart 2021 omdat je zelf wel goed moet steppen. De bijspijkercursus, het vervolg op de intakedag, vindt plaats op 27 maart 2021 en 10 april 2021. In mei 2021 begint dan de cursus instructeur.

Heb je dus het idee dat anderen jouw voorbeeld of tips overnemen? Schrijf je dan in op de webpagina. Er kunnen maar 10 mensen deelnemen. Daarom is er een richtlijn bepaald wie voorrang heeft, als er meer dan 10 inschrijvingen komen. Op de webpagina cursus staat nog meer informatie.

het NAF bestuur