tourtochten

Hou Streek Vechtdal skeeler- en steptocht (25 – 50 – 75 km)

Na jaren onder de titel ‘Sallandse Grenstocht’ de enige grensoverschrijdende skeelertoertocht te hebben georganiseerd, is het tijd geworden voor nieuwe routes! De nieuwe routes zullen de grens niet meer overschrijden, maar voeren de skeeleraar dwars door het prachtige Vechtdal. De naam van de tocht is dan ook veranderd in Hou Streek Vechtdal Skeelertocht.

Hou Streek organiseert dit jaar de geheel vernieuwde skeelertocht op zaterdag 1 juni 2019 De Hou Streek Vechtdal Skeelertocht start vanuit het centrum van Hardenberg en bestaat uit 3 afzonderlijke routes van ong. 25 km en een kidstocht van ong. 5 km. De routes zijn ook geschikt voor steppers.

De verschillende routes kunnen aan elkaar gekoppeld worden waardoor de skeeleraar een groot deel van het prachtige Vechtdal te zien krijgt. Tevens kunnen er meerdere rondes worden gereden.

De skeelertoertocht is een individuele en gepijlde tocht. De deelnemers rijden in hun eigen tempo en kunnen zelf rustpauzes inlassen. Bij het start- en finishpunt is de hele dag volledige verzorging aanwezig, met gratis koffie en thee. Er is daar ook mogelijkheid om te douchen.

Aanmelden/inschrijven kan vanaf 9.00 uur bij Kano-vereniging Hardenberg-Vecht, Vechtvoorde 1, in Hardenberg waar u vlak bij de start gratis kunt parkeren.  Starten kan van 9.30 tot 14.00 uur, afmelden uiterlijk om 16.00 uur. Begeleiding voor de jeugd is er om 10.00 uur.

Het evenement vindt plaats onder auspiciën van de KNSB. Deelnemers zijn verplicht een helm te dragen en deelname is op eigen risico.

Leeftijd Bedrag
Tot 18 jaar €5,-
Vanaf 18 jaar €8,50

EHBO is aanwezig, evenals sportmasseurs (NGS).
Voor meer informatie mail met houstreek@gmail.com

Datum
1 juni 2019

Locatie
Vechtvoorde 1, Hardenberg

Website
Bezoek de website