tourtochten

Friese 11 Steden step- en fietsvijfdaagse (5 x ca. 65 km)

Een unieke step- en fiets belevenis in Friesland
In vijf dagen op de step de provincie Fryslân rond, de Elfstedentocht steppen. We gaan de 11 historische, Friese steden bezoeken en rijden daarbij uiteraard ook langs de 11 fonteinen.
Arrangementen
Deze 5-daagse is perfect geschikt als stepvakantie in Friesland, of gewoon om er even een weekje helemaal tussenuit te zijn. Ga je van de vol-pension overnachtingen in het hotel, midden in Nationaal Park ‘de Alde Feanen’, of op de naastgelegen, gezellige camping genieten? De keus is aan jou! Iedere dag pendelen we je vanaf de finish van die dag terug naar het pittoreske Earnewâld en de volgende ochtend weer naar de start van die dag.
Routes

Uiteraard doen we deze fiets- en stepweek de beroemde Elfsteden aan, maar verder zal de route van deze Step- en Fietsvijfdaagse verre van traditioneel zijn. Zo pendelen we je iedere dag vanaf de finish van die dag terug naar het pittoreske Earnewâld en de volgende ochtend weer naar de start van die dag. De nadruk ligt vervolgens op het beleven van de diversiteit van het Friese landschap. Dus steppen we door veel natuurgebieden, historische kernen en weidse uitzichten; precies zoals Fryslân echt is.

Het bekende knooppuntensysteem is onze leidraad, dus gemakkelijk te volgen. De totale afstand is ruim boven de 300 km, maar daarom doen we ook 5 dagen over deze step- en fietsvierdaagse…

Kosten en inschrijven
https://www.frieslandbeweegt.frl/FRIESLANDTRIPS/ElfstedenFietsvijfdaagse/inschrijven.php

Datum
26-30 augustus 2019

Locatie
Earnewâld, Friesland

Website
Bezoek de website