Redactiecommissie

De redactie verzorgt de publicaties van de NAF.  Deze bestaan onder andere uit het autoped magazine, de nieuwsbrief en de website. Elke publicatie heeft een eigen dynamiek en inhoudsvorm. De publicaties samen vormen een geheel waarmee de bond haar leden en geïnteresseerden informeert. De publicaties werven ook nieuwe leden en adverteerders.

Het redactieteam zorgt voor artikelen en foto’s over onderwerpen waar steppers graag over lezen. Het team schrijft zelf of  laat artikelen door anderen schrijven en verzorgt er de foto’s bij. De onderwerpen zijn bijvoorbeeld gezondheid, training, wetenschap en bijzonder stepgebruik. Daarnaast worden nieuwe steps en accessoires belicht en ook stepberichten uit andere media gepresenteerd.  Het nieuws uit de stepverenigingen en stepteams krijgt ook een plek.

Wil je je inzetten voor de redactie dan heb je de keuze uit verschillende taken. De redactieleden zoeken nieuws en artikelen met bijbehorende foto’s of plaatjes. De opmaker nieuwsbrief schikt de aangeboden artikelen in een aantrekkelijke nieuwsbrief. De webredacteur ververst de website met aangeboden artikelen en zorgt voor actualiteit. De redacteur tenslotte regisseert het team, overlegd met het NAF bestuur, redigeert de artikelen en let op het tijdig uitbrengen van de publicaties.