Wedstrijdseizoen 2017

Het belooft dit jaar een mooi stepseizoen te worden! Er staan ontzettend leuke en uitdagende wedstrijden op het programma.
Zo wordt er dit jaar een criterium georganiseerd tijdens het jaarlijkse dorpsfeest in Westerland op 17 juni. Op 9 juli zijn we aanwezig bij de Kermiskoers in Lozen (BE) en op 6 augustus zijn we te gast bij de Wielerronde van Oostzaan. De 45e editie van de wielerronde van Oostzaan wordt tijdens de kermis van Oostzaan gereden. Kortom: allemaal wedstrijden met veel publiek en gezelligheid! Deze wedstrijden wil je niet missen!

Verder zijn er weer een aantal klassiekers op de kalender. Op 6 mei mag er weer gezwoegd worden tijdens de tijdrit over de Afsluitdijk. Wie kan dit jaar de weersomstandigheden het best trotseren? Wie kan het best tegen zichzelf rijden?
De Nedereindse Berg kunnen we langzamerhand ook als een klassieker op de kalender gaan zien. Op 1 juli wordt deze ‘berg’ weer bedwongen. Hoe snel kan jij klimmen op de step?
Het NK individueel wordt ook dit jaar weer gereden aan de mooie Kamperzeedijk. Een mooie wedstrijd die iedereen een keer gereden moet hebben. Zien we jou dit jaar ook aan de start?
Dit jaar wordt het NK sprint in Twente gereden op 27 mei. Wie mag zich dit jaar Nederlands Kampioen op de sprint noemen? Jij misschien?

Houd de kalender en facebook in de gaten, want er worden waarschijnlijk nog 1 of 2 wedstrijden aan de kalender toegevoegd.

Veel stepplezier en tot aan de start van één of meer prachtige wedstrijden!