Midwintertocht Kampen

Zaterdag 17 december 2016 wordt de midwintertocht gestept met traditionele fakkels, vuurkorven, glühwein en warme chocolademelk bij de stops. De start/finishlokatie is dit jaar in Kampen.

We gaan op de step in winterse sferen door de mooie omgeving rondom Kampen. Deze steptocht staat bekend als een gezellige sfeertocht waarbij ook mensen zonder eigen step mee kunnen doen. Het is vooral sportief genieten en gezelligheid zo vlak voor de kerstdagen.

De tocht start dit jaar om 15.00 uur (een uur eerder dan voorgaande jaren!). Er zullen twee afstanden gereden worden. De korte route heeft een afstand van ca. 20 km en de lange route heeft een afstand van ca. 25 km. Het tempo is echt recreatief met een aantal stops waarbij een cultureel thema behandeld wordt. Dus ook mensen die langzaam steppen steppen zijn zeker welkom. Het gaat bij deze tocht meer om de sfeer in combinatie met het sportieve karakter, dan de snelheid.

Inschrijven kan t/m 9 december via www.stepteamkamperzeedijk.nl/midwinter . Hier staat ook verder informatie over de tocht.