Gezocht: baanofficials en juryleden

Baanofficials
Voor het aankomende seizoen zijn we nog opzoek naar baanofficials. De cursus tot baanofficials bestaat uit het leren van het wedstrijdregelement, gevolgd door het maken van een online test. Het maken van de online test duurt ongeveer 15 minuten.

Wij zoeken vooral naar mensen rondom onze deelnemers. Bijvoorbeeld vaders en moeders van jeugdleden, echtgenotes, opa’s of zelfs je buren.

We vragen van de baanofficials dat ze minimaal 1 wedstrijd draaien dit seizoen. U ontvangt als baanofficial een reiskostenvergoeding van € 0,15 per km met een maximum van €30,00 per wedstrijd. De eerste 10 km worden niet vergoed. Voor vragen of opgeven voor de cursus kunt u contact opnemen met wedstrijden@autoped.nl.

Wedstrijdleiders
Naast baanofficials zijn wij voor aankomend seizoen nog op zoek naar wedstrijdleiders. Als wedstrijdleider is het uw taak om de chiptiming te bemannen. De instructie voor wedstrijdleider bestaat uit het leren van het wedstrijdreglement en maken van de baanofficial test. Verder zal u op een avond instructies krijgen over het bemannen van de chiptiming.

Wedstrijdleiders ontvangen eveneens een reiskostenvergoeding van €0,15 per km met een maximum van €30,00 per wedstrijd. De eerste 10 km worden niet vergoed.
Voor deze cursus kunt u zich eveneens contact opnemen met wedstrijden@autoped.nl.