naftour

Midzomertocht met feestelijke afsluiting – Zwolle

2018 is een jubileumjaar voor Stepvereniging West Overijssel. Wij vieren dit jaar verschillende jubilea. In 2008 startte stepteam Zwolle en op 30 juni willen wij het 10 jarig jubileum vieren met een midzomertocht. Het idee voor deze tocht ontstond tijdens afgelopen midwintertocht. Waarom doen wij ook niet zo’n tocht in de zomer? Beginnen in het licht en eindigen in het donker, gevolgd door een gezellige afsluiting!

Midzomertocht
Op 30 juni zal de club een midzomertocht organiseren. Deze start bij sportcampus de Pelikaan. Er kan worden gekozen voor 18, 38, of +/- 65 km.
De opzet voor deze tocht is anders dan bij de meeste tochten. In plaats van met alle afstanden samen te starten gaan wij proberen om met alle afstanden tegelijk aan te komen. De start is bij sportcampus de Pelikaan in Zwolle. De verschillende routes zullen zoveel mogelijk worden gereden adhv de fietsknooppunten. Om 18.00 start de langste afstand die na 25-30km weer terug komt bij de Pelikaan. Daar kan de tweede groep aansluiten en volgt de tweede lus van ongeveer 20 km. Om 21.00 start de laatste lus van +/- 18 km. Om ongeveer 22.00 komen wij met alle afstanden weer terug bij de Pelikaan. Daarna volgt een feestelijke afsluiting met een hapje en een drankje.

Datum
30 juni 2018

Locatie
Zwolle

Website
Bezoek de website